maandag 1 juni 2015

SchoolFeest/BbqGisteren, zondag, een regenachtige dag spijtig genoeg. Maar dat heeft niemand uit heel de streek zich aangetrokken. Want 't school was the place to be! Kinderen liepen huppelend rond, op een bal te schotten of lachen bij de vele spelletjes. Eten van de warme bbq of van de lekkere dessertbordjes. 

Schoolfeest bij ons op school ... Altijd kijken al de kinderen er zo naar uit! Een gezellig samenzijn. Met alle kinderen en familie. Samen lekker eten en buitenspelletjes spelen. Zich uitleven en springen op het springkasteel. Overal lachende gezichtjes en vrolijke rondlopende kousevoetjes. Heerlijk, vind ik zo genieten. Ik hou niet van een hele grote mega drukte, maar hier loop ik spontaan te lachen!
Van vrijdag waren mijn kindjes al aan het klagen; wanneer is het zover mama? Dan eindelijk zondag, je kent dat wel: proper uit bad en de beste kleertjes aan. Zitten we in de zetel; pas op maak niets vuil hoor op jouw kleren. Ligt jouw haar nog goed? :) 
Opeens springt mijn man recht: je raad nooit wie er is! De gele kanarie is er! 
Voor jullie een rare uitspraak hihi! Maar voor mij meteen duidelijk, want zo noemen wij de gele auto van oma! Ons kindjes natuurlijk heel blij, want oma woont wel wat ver. Bezoekjes zijn altijd geplant, maar als ze op doorrijden is durft ze wel eens een tas koffie komen drinken. Ze had suikervolle koffiekoeken bij, en we kletsten wat bij. 
Eten en drinken smileys
Maar omdat de grote woef van hun: "Klara" niet mee binnen mocht op school, besloten ze onze plannen niet te storen en gingen ze terug richting huis. Maar het was toch een leuk klein bezoekje. 

Wij eten eigenlijk op het schoolfeest nooit bbq. Enkel snoepen wij wat mee van de dessertbordjes. Ja, wij zijn omgekeerde mensen! :-) Wij gaan vooral enkel voor de spelletjes voor de kinderen. 
Dan trekken wij na een klein paar uurtjes terug naar huis, en steken wij altijd thuis het vuur aan.
Maar dit jaar was het dus aan het regenen, groot dilemma. Maar wat een pieker probleem leek te worden, was dat al snel opgelost met gewoon binnen een tafelgrill te plaatsen. Lekker handig! 
Genieten van ons vleesje, nog wat nasnoezelen op de zetel en daarna naar dromenland.

Smiley gaat eten met mes en vork

Wie sprak van maar één dag feestje? Waar is da feestje?! Hier gewoon in onze tuin! :-)
Waarom het bij één dag bbq houden als je de volgende dag een prachtig zonnetje hebt, plus nog lekkere vleesjes over in de koelkast. Gewoon lekker verder genieten, deel 2. Wat foute muziek erbij en het is gewoon the perfect love moment!
Een cavatje erbij, jupiler voor het ventje. De kids gaan halen op school en dan samen smullen. 
Weer een geslaagd avondje erbij. Love You!!

Vlinders mini plaatjes - MaMa -

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Deel je gedachten over deze blog , jouw mening is altijd welkom!