donderdag 10 maart 2016

ZonneStralenWat een fantastische dag! De eerste warme zonnestralen lieten zich zien, geen wolkje aan de hemel! We hebben er hier van geprofiteerd hoor! 
De mega grote trampoline terug op zijn plek geïnstalleerd en voor het eerst dit jaar konden onze kids terug springen. Zelfs onze kleinste bengel vond het leuk.
En voor het eerst in dit jaar konden we buiten lopen met enkel een T-shirt aan, zonder kippenvel te krijgen en terug in die jas te kruipen. Nee, je zag geen donkere regenwolken op je af komen. En de stoof bleef de hele middag uit staan. De mannen ruimden onze tuin op. Want in de winter vind ik onze tuin zo kil en somber. En terwijl ze het terras weer gezellig maakten, zette mama een grote kom spaghetti op het vuur. Verse groentjes, lange slingers en gevulde buikjes. Lachende gezichtjes die ik lekker onder de lakens mocht toestoppen, eindelijk kunnen ze buiten hun energie weer kwijt!
Waar we gisteren aan de eettafel nog zaten te kleuren en met lego te bouwen, zitten we nu al plannen te maken om het buitenspeelgoed weer boven te halen!
Zomer Zonnetje Zonder Zorgen, Zalig!

Groetjes

MaMa TeiGetje Silvy  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Deel je gedachten over deze blog , jouw mening is altijd welkom!