dinsdag 30 augustus 2016

School?!


Opnieuw is er een datum om naar uit te kijken! De eerste schooldag 1 september komt er donderdag aan! Niet zo stressvol als een huwelijk, maar toch ook met de nodige voorbereidingen... 
Ik ben zo een mama die de avond ervoor de hele tafel georganiseerd vol leg met alle spulletjes en kleertjes voor de dag erna, een gouden tip! Zo ben je 's morgens veel rustiger en heb je meteen alles bij de hand. Geen onnodige zoektochten.

De kindjes hebben geen extra stress. Ryan naar het tweede leerjaar, Roselinde naar de derde kleuterklas. Ze weten wat hun te wachten staat. Dat onze kleine Rodney in januari ook naar school mag, dat zal weer een ander traantjes? verhaal worden... 

Vandaag de kindjes een beetje verwent. Want in elke winkel die je binnenstapt ligt er natuurlijk wel iets van schoolspullen naar je te roepen: koop mij, koop mij! 
Mama en papa zijn eraan bezweken... De verleiding was te groot, en ook omdat het dringend nodig was (want de oude was versleten) heeft ons Roselinde een nieuwe boekentas gekregen van Frozen. Zie je haar oogjes twinkelen? Samen met haar Frozen kleedje en ketting zal ze schitteren op die eerste dag. En ja misschien geef ik aan de mode weer eens toe en post ik ook wel een foto van mijn kindjes met hun jas en boekentas aan... Die overdreven hype waar je ineens minutenlang kan scrollen en opeens alleen maar kinderen ziet in hun piekfijne outfit... Fier zijn we allemaal! 

Onze Ryan gesoigneerd met nieuwe mappen, stiften, lijm, ... Jullie kennen dat lijstje wel, met de figuurtjes van de minion en cars. 

Rodney zijn boekentasje van Piraten staat ook alvast klaar, Ronan microstiftjes gekregen. De anti chocolade koekjes in de schuif, en de drankjes koud in de koelkast. De nieuwe brooddozen en koekjesdozen zijn ook al genaamtekend. En zo zijn we allemaal klaar om die eerste dag na half 9 terug stiekem een vreugde dansje te maken! Joepie, terug school! ;-)

groeps dansen

MaMa TeiGetje Silvy 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Deel je gedachten over deze blog , jouw mening is altijd welkom!